Agenția de CADASTRU, veste URIAȘĂ pentru români. Lista cu SEDIILE NOI

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a anunțat că a înființat 41 de birouri de relații cu publicul. Noile sedii sunt situate mai aproape de cei care vor să obțină documentele, fără a mai cheltui bani și a se deplasa în orașele reședință de județ.

Zeci de birouri de relații cu publicul pentru soluționarea cadastrului și a cărților funciare au fost înființate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI). Oficiali ai instituției au transmis că au fost înființate 41 de birouri de relații cu publicul prin care cetățenii și specialiștii vor avea acces mai rapid la serviciile de cadastru și publicitate imobiliară. Practic, aceștia nu trebuie să se mai deplaseze în orașele reședință de județ pentru a depune cereri și a ridica documente.

Noile puncte de lucru cu publicul vor funcționa la nivelul circumscripțiilor judecătorești din 21 de județe. Astfel, cele mai multe birouri de relații cu publicul recent înființate vor funcționa în județele Vâlcea- patru birouri, Buzău- trei birouri, Dâmbovița- trei birouri, Gorj- trei birouri, Olt, trei birouri.

„ Prin înființarea acestor birouri ANCPI mai face un pas important pentru a veni în sprijinul cetățenilor dar și al specialiștilor care lucrează cu instituția noastră. Persoanele fizice și juridice nu vor mai pierde timp și bani călătorind în reședința de județ pentru a-și rezolva problemele de cadastru și carte funciară. Noile birouri de relaţii cu publicul vor elibera documente și vor soluționa cererile de eliberare a extraselor de carte funciară. Vom continua să facem eforturi pentru ca serviciile oferite de ANCPI să fie unele de calitate și cât mai ușor de accesat.”, a declarat pentru Evenimentul Zilei, Radu-Codruț Ștefănescu, președinte-director general ANCPI.

De altfel, ANCPI a identificat, deja, sediile în care vor funcționa noile birouri iar în ceea ce privește personalul care va lucra cu publicul, surse guvernamentale au declarat pentru Evenimentul zilei că angajările vor fi făcute după ce executivul va aproba un Memorandum pentru scoaterea la concurs a posturilor necesare, conform OUG nr. 90/ 2017.

Odată cu înființarea celor 41 de birouri de relații cu publicul, în întreaga țară vor funcționa în total 179 de sedii ale ANCPI unde cetățenii își pot depune și ridica documente de cadastru și carte funciar.

Lista cu noile sedii înființate de ANCPI

1. BACĂU. Judecătoria Podu Turcului – Birou de relații cu publicul în Podu Turcului.

2. BOTOȘANI. Judecătoria Darabani – Birou de relații cu publicul în Darabani; Judecătoria Săveni – Birou de relații cu publicul în Săveni

3. BUZĂU. Judecătoria Pătîrlagele – Birou de relații cu publicul în Pătîrlagele; Judecătoria Pogoanele – Birou de relații cu publicul în Pogoanele; Judecătoria Rîmnicu Sărat – Birou de relații cu publicul în Rîmnicu Sărat.

4. CARAȘ-SEVERIN. Judecătoria Moldova Nouă – Birou de relații cu publicul în Moldova Nouă.

5. CĂLĂRAȘI. Judecătoria Lehliu-Gară – Birou de relații cu publicul în Lehliu-Gară

6. CONSTANȚA. Judecătoria Hîrșova – Birou de relații cu publicul în Hîrșova.

7. DÂMBOVIȚA. Judecătoria Găești – Birou de relații cu publicul în Găești; Judecătoria Pucioasa – Birou de relații cu publicul în Pucioasa; Judecătoria Răcari – Birou de relații cu publicul în Răcari.

8. DOLJ. Judecătoria Băilești – Birou de relații cu publicul în Băilești; Judecătoria Calafat – Birou de relații cu publicul în Calafat; Judecătoria Filiași – Birou de relații cu publicul în Filiași; Judecătoria Segarcea – Birou de relații cu publicul în Segarcea.

9. GALAȚI. Judecătoria Tîrgu-Bujor – Birou de relații cu publicul în Tîrgu-Bujor.

10. GIURGIU. Judecătoria Bolintin-Vale – Birou de relații cu publicul în Bolintin-Vale.

11. GORJ. Judecătoria Motru – Birou de relații cu publicul în Motru; Judecătoria Novaci – Birou de relații cu publicul în Novaci; Judecătoria Tîrgu Cărbunești – Birou de relații cu publicul în Tîrgu Cărbunești.

12. IALOMIȚA. Judecătoria Fetești – Birou de relații cu publicul în Fetești; Judecătoria Urziceni – Birou de relații cu publicul în Urziceni.

13. SĂLAJ. Judecătoria Jibou – Birou de relații cu publicul în Jibou.

14.TELEORMAN. Judecătoria Roșiori de Vede – Birou de relații cu publicul în Roșiori de Vede; Judecătoria Turnu Măgurele – Birou de relații cu publicul în Turnu Măgurele.

15. TULCEA. Judecătoria Babadag – Birou de relații cu publicul în Babadag; Judecătoria Măcin – Birou de relații cu publicul în Măcin.

16. VASLUI. Judecătoria Huși – Birou de relații cu publicul în Huși.

17. VÂLCEA. Judecătoria Bălcești – Birou de relații cu publicul în Bălcești; Judecătoria Brezoi – Birou de relații cu publicul în Brezoi; Judecătoria Drăgășani – Birou de relații cu publicul în Drăgășani; Judecătoria Horezu – Birou de relații cu publicul în Horezu.

18. ILFOV. Judecătoria Cornetu – Birou de relații cu publicul în Cornetu.

19. MEHEDINȚI. Judecătoria Baia de Aramă – Birou de relații cu publicul în Baia de Aramă; Judecătoria Strehaia – Birou de relații cu publicul în Strehaia.

20. OLT. Judecătoria Balș – Birou de relații cu publicul în Balș; Judecătoria Caracal – Birou de relații cu publicul în Caracal; Judecătoria Corabia – Birou de relații cu publicul în Corabia.

21. PRAHOVA. Judecătoria Mizil – Birou de relații cu publicul în Mizil; Judecătoria Sinaia – Birou de relații cu publicul în Sinaia

(https://evz.ro/agentia-de-cadastru-veste-uriasa-pentru-romani-lista-cu-sediile.html)

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
English
Romanian English