Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI)supune consultarii publice proiectul de Ordin privind modificarea si completarea Procedurii si modalitatii de alocare a sumelor, precum şi raportarea de către beneficiari a stadiului de execuţie a lucrărilor pentru lucrările de înregistrare sistematică iniţiate de unităţile administrativ-teritoriale, aprobată prin Ordinul directorului general al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliară nr. 819/2016, cu modificările si completările ulterioare.

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI)supune consultarii publice proiectul de Ordin privind modificarea si completarea Procedurii si modalitatii de alocare a sumelor, precum şi raportarea de către beneficiari a stadiului de execuţie a lucrărilor pentru lucrările de înregistrare sistematică iniţiate de unităţile administrativ-teritoriale, aprobată prin Ordinul directorului general al Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliară nr. 819/2016, cu modificările si completările ulterioare.Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise in format word la adresa de e-mail comunicare@ancpi.ro, in perioada 19 – 29 iunie 2019.

Download files

# File File size
1 doc 2318_Referat_modif_procedura_alocare_sume 127 KB
2 doc Anexa-ordin_819_2016 12 KB
3 doc Ordin_819-2016 22 KB
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
English
Romanian English