Miercuri, 20 septembrie 2017
.DOWNLOAD
Home Agentia Colaboratori Relatii internationale Contacte English


 
  Cautare in site:
  
Home » Download
Download


Acces online Autorizati

 Cerere și procedură pentru accesul persoanelor autorizate ANCPI la accesul sistemelor informatice.Descarca: (96.96 Kb)
 

Functionalitati eTerra RGI

Film de prezentare a funcționalităților aplicației eTerra RGI (Registrul General de Intrare).

Descarca: (10.28 Mb)
 

TransDatRO versiunea 4.04

ANCPI vă pune la dispoziție o versiune îmbunătățită a programului de transformare a coordonatelor TransDatRO. Astfel, programul are implementat un model de cvasigeoid gravimetric precis pentru zona Municipiului București, care asigură obținerea de cote normale, în sistem Marea Neagră 1975 (ediția 1990), în limita a ± 2.5 cm în punctele comune.
 
Totodată, în vederea facilitării operării programului, structura sa a fost regândită, creându-se un modul separat pentru transformările de coordonate ale punctelor aflate în zona Municipiului București. Suplimentar, programului i-au fost adăugate capabilități de transformare a coordonatelor între proiecțiile Stereografică 1970 – Transversală Mercator și Stereografică 1970 – LAEA, fiind inclusă și transformarea pe altitudini în sistemul EVRF2007 (Rețeaua Verticală Europeană de Referință 2007), aceste facilități fiind utile în special pentru aplicațiile din sfera GIS.
 
Pentru o documentare completă asupra posibilităților de transformare oferite de noua versiune a programului TransDat RO, vă rugăm să consultați secțiunea de ajutor a acestuia (Help-ul programului).
 
Menționăm că, pentru transformarea coordonatelor punctelor aflate pe raza județului Ilfov, este indicat să se folosească opțiunea ”Transformare_Puncte_Romania” a programului.
 

De asemenea, opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi și suntem interesați să primim eventualele dumneavoastră sugestii și observații la adresa de e-mail dcg@ancpi.ro, până la data de 31.03.2013. Descarca: (6.87 Mb)
 

Generare CP ver. 2.78.14

Aplicatie IBM E-Terra Generare Corp Proprietate

Informare:

Incepand de astazi aplicatia Generare CP isi face actualizarea dintr-o noua locatie: ftp://195.138.192.11/eterra/generare_cp/productie
Modificarea locatiei se face executand urmatoarii pasi:

  1. Lansarea aplicatiei Generare CP;
  2. Optiuni->Setari>Locatie actualizare
  3. Se inlocuieste sirul de caractere existent cu
ftp://195.138.192.11/eterra/generare_cp/productie/versions.xmlDescarca: (5.23 Mb)
 

Prima inregistrare

Prima inregistrare multipla plan parcelar

Descarca: (29.71 Mb)
 

Constructie enclave

Modalitate constructie enclave Generare CP 2.78Descarca: (595.49 Kb)
 

Generare CP ver. 2.78.8

Aplicatie IBM E-Terra Generare Corp ProprietateDescarca: (4.93 Mb)
 

Release Notes Generare CP

Release Note Generare CP ver. 2.78.8Descarca: (324.97 Kb)
 

Manual Generare CP

Manual utiizare Generare CP ver. 2.78.8Descarca: (3.35 Mb)
 

ShapeTransDatRO v1.00

Pentru asigurarea interoperabilitatii bazelor de date spatiale nationale cu cele pan-europene, precum si pentru asigurarea premiselor si conditiilor de transformare a bazelor de date cadastrale de la sistemele de coordonate locale la sistemul Stereografic 1970, ANCPI pune la dispozitia utilizatorilor, cu caracter experimental, programul pe calculator ShapeTransdatRO care utilizeaza, ca fisiere sursa, fisierele standard de schimb de tip shape (shapefile).

Dupa o perioada de proba de aproximativ o luna si dupa efectuarea corectiilor necesare, in functie de propunerile de imbunatatire venite din partea utilizatorilor din cadrul OCPI-urilor si din tara, programul va fi oficializat pentru efectuarea transformarilor fisierelor de tip shape care fac obiectul bazelor de date spatiale gestionate de ANCPI si institutiile sale subordonate.Descarca: (4.18 Mb)
 

Inapoi Anterioarele Urmatoarele


 
Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară