Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) supune consultãrii publice proiectul de modificare și completare a “Ordinului directorului general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară nr. 1.445/2016 privind aprobarea organigramei oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară, a Centrului Național de Cartografie, precum și a regulamentelor de organizare și funcționare ale acestora”.

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) supune consultãrii publice proiectul de modificare și completare a “Ordinului directorului general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară nr. 1.445/2016 privind aprobarea organigramei oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară, a Centrului Național de Cartografie, precum și a regulamentelor de organizare și funcționare ale acestora”. Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise in format word la adresa e-mail comunicare@ancpi.ro, in perioada 18-30 septembrie 2019.

Download files

# File File size
1 doc Anexa_5_1445 153 KB
2 doc Proiect_Ordin_modificare_Ordin_1445 23 KB
3 pdf Referat_de_aprobare_odg_1445 2 MB
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
English
Romanian English