Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) supune consultării publice proiectul de Ordin privind completarea art. 7 și art. 13 din Anexa nr. 4 la Ordinul directorului general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară nr. 1445/2016 privind aprobarea organigramei oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară, a Centrului Național de Cartografie, precum și a regulamentelor de organizare și funcționare ale acestora.

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) supune consultării publice proiectul de Ordin privind completarea art. 7 și art. 13 din Anexa nr. 4 la Ordinul directorului general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară nr. 1445/2016 privind aprobarea organigramei oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară, a Centrului Național de Cartografie, precum și a regulamentelor de organizare și funcționare ale acestora. Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise in format word la adresa de e-mail comunicare@ancpi.ro in perioada 18 – 28 ianuarie 2018.

Download files

# File File size
1 doc Ordin 58 KB
2 doc Approval report 111 KB
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
English
Romanian English