BUCUREŞTI, 18.03.2021 – CONSULTARE DE PIAȚĂ PENTRU CADASTRAREA IMOBILELOR DIN 309 LOCALITĂŢI, CU FONDURI EUROPENE

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat o consultare de piață pentru obținerea de soluții financiare, în vederea estimării prețurilor pentru realizarea cadastrului general în 309 unități administrativ-teritoriale (UAT).

ANCPI, instituție aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), a publicat, în data de 16.03.2021, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), anunțul cu numărul MC1014146 <<Consultare de piață pentru achiziția de „Servicii de Înregistrare Sistematică a Imobilelor în Sistemul Integrat de Cadastru şi Carte Funciară în cadrul Proiectului major Creșterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” cod SMIS 120063 – POR”>>.

Finanțarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional (POR).

Prin consultarea de piață, ANCPI solicită soluții financiare, respectiv preț estimat pe hectar, pentru fiecare dintre cele 309 localități care vor face obiectul unor proceduri de achiziție publică.

Termenul până la care persoanele/organizațiile pot transmite soluțiile/opiniile/sugestiile/recomandările este de 10 zile de la data publicării anunțului în SEAP.

Proiectul „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” completează obiectivul Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF) prin realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică pentru 5.758.314 ha din 660 UAT- uri situate în zone rurale ale României. Valoarea totală a proiectului este 312.891.155 de euro, din care 265.957.482 reprezintă fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană și 46.933.673 – cofinanțare de la bugetul de stat.

Mai multe informații despre proiectul „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” puteți găsi accesând https://www.ancpi.ro/por/.

Atașat găsiți lista celor 309 UAT- uri pentru care a fost demarată procedura de consultare de piață.

Anunțul privind consultarea de piață este afișat și pe pagina web a ANCPI https://www.ancpi.ro/anunt-por/.

 

SERVICIUL COMUNICARE

AL AGENȚIEI NAȚIONALE DE CADASTRU ȘI PUBLICITATE IMOBILIARĂ

Download files

# File File size
1 doc Anexa 309 UAT_POR 553 KB
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
English
Romanian English