Anunț solicitare oferte – servicii de asigurare facultativa CASCO

Date identificare autoritate contractantă:
Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, cod de identificare fiscal 9051601, adresa: Splaiul Independenței nr.202A,sector 6, București, tel.021315.25.20;
Denumire achiziție: Servicii de asigurare facultativă CASCO
Data limită depunere oferte: 3 zile lucrătoare de la data publicării pe site-ul ANCPI
Tip anunț: cumpărare directă.
Tip achiziție: servicii.
Cod și denumire CPV: 66518200-6
Valoare estimată: 88.802 lei fără TVA.
Caiet de sarcini/specificații tehnice atașate: da.
Descriere servicii: Servicii de asigurare facultativă CASCO, pentru 26 autovehicule conform anexei nr.1 la caietul de sarcini.
Condiții referitoare la servicii: Operatorii economici vor prezenta oferta din care sa reiasă că îndeplinesc specificațiile și cerințele din caietul de sarcini. Prețul ofertat nu poate depăși valoarea totală estimată mai sus.
Condiții de participare: Ofertele vor fi trimise pe adresa de email sc@ancpi.ro și vor conține propunerea tehnică și propunerea financiară, conform caietului de sarcini.
Criterii de atribuire: prețul cel mai scăzut respectând specificațiile tehnice minime solicitate în caietul de sarcini .
Informații suplimentare: Eventualele solicitări de clarificări se vor solicita numai în scris la adresa de e-mail: sc@ancpi.ro.
Modalitatea de depunere a ofertelor: prin email – sc@ancpi.ro

Descarcă documente

# Fișier Dimensiune fișier
1 pdf Caiet de sarcini si anexa auto CASCO 2 MB
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Romanian
English Romanian