Anunț consultare piață – achiziție “Servicii de revizii periodice si reparații la autovehiculele din parcul auto al ANCPI”

Date identificare autoritate contractanta:

Agenția Națională de Cadastru si Publicitate Imobiliara, cod de identificare fiscal 9051601, adresa: Splaiul Independentei nr.202A,sector 6, București, tel.021315.25.20;

Denumire achiziție: Servicii de revizii periodice si reparații la autovehiculele din parcul auto al ANCPI

Data limita depunere oferte: 3 zile lucrătoare de la data postării anunțului pe site.

Tip anunț: cumpărare directa.

Tip achiziție: servicii.

Cod si denumire CPV: 50112200-5 și 50112100-4

Valoare estimata: 113.400,00 lei fără TVA.

Caiet de sarcini/specificații tehnice atașate:  DA.

Descriere servicii: conform caietului de sarcini anexat.

Condiții referitoare la servicii: Operatorii economici vor prezenta oferta din care sa reiasă ca îndeplinesc specificațiile si cerințele din caietul de sarcini. Propunerea financiara se va prezenta conform punctului 4 din caietul de sarcini.

Condiții de participare: Ofertele vor fi trimise pe adresa de email sc@ancpi.ro si vor conține propunerea tehnica si propunerea financiara, conform punctului 4 din caietul de sarcini.

Criterii de atribuire: prețul cel mai scăzut respectând specificațiile tehnice minime solicitate in caietul de sarcini .

Informații suplimentare: Eventualele solicitări de clarificări se vor solicita numai în scris la adresa de e-mail sc@ancpi.ro. Pentru alte informații va stăm la dispoziție la nr. de telefon 0748.022.828.

Modalitatea de depunere a ofertelor: prin email – sc@ancpi.ro

Download files

# File File size
1 pdf Caiet de sarcini 2022 service auto ach directa 384 KB
2 pdf Anexa 1 caiet de sarcini 97 KB
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
English
Romanian English