Parteneri

Norwegian Mapping Authority este Autoritatea Națională de Cartografie a Norvegiei, aflată în subordinea Ministerului Mediului. Instituția este responsabilă de cartografierea topografică și hidrografică, geodezie, cadastru și intabularea  terenurilor, fiind și coordonator național pentru punerea în aplicare a Directivei INSPIRE UE
 Registers Iceland (Registrele Islandei) este o agenție publică din cadrul Ministerului de Interne din Islanda. Agenția este responsabilă pentru registrul central al proprietăților reale, registrul populației și o serie de alte registre publice

Noutăţi

Conferinta de lansare a proiectului "Informatii geografice pentru mediu si schimbari climatice si integrare in UE - LAKI II" finantat prin Granturile SEE 2009-2014.

In data de 28 aprilie 2014, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara in calitate de Promotor de Proiect, a organizat in Bucuresti, conferinta de lansare a proiectului "Informatii geografice pentru mediu, schimbari climatice si integrare UE (LAKI II)" finantat in cadrul Grantului SEE 2009-2014 prin programul RO 03 "Monitorizarea mediului, planificare si control integrat".

La evenimnet au participat reprezentanti ai Ministerului Fondurilor Europene, Ambasadei Regatului Norvegiei la Bucuresti, institutiilor partenere de proiect din partea Statelor Donoare Norvegia si Islanda si ai altor institutii publice.